Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Nem tudsz belépni?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Minden bizonnyal a Cookie beállításokkal lesznek a gondok. Ha mégsem, akkor írj az atomjani@gmail.com
Válaszd ki a böngésződ típusát és csináld végig a lépéseket.

Cookiek (sütik) törlése

Teendők Firefox 2.0 esetén

* Eszközök menü / Személyes adatok törlése
* Pipa a "Sütik" sorába.
* Klikk a "Személyes adatok törlésé"-re.

Internet Explorer 7.0

* Eszközök menü / Böngészési előzmények törlése
* Klikk a "Cookie-k törlése" gombra, majd az "igen"-re
* Klikk a " Fájlok törlése" gombra, majd az "igen"-re
* Bezárás

Internet Explorer 6.0

* Eszközök/Internetbeállítások
* "Cookie-k törlése" gomb, majd "OK"
* "Fájlok törlése" gomb, majd "OK"
* Végül az "OK" gomb megnyomásával léphetünk ki a beállítások ablakból.

Opera 9.22

* Eszközök menü / Személyes adatok törlése
* Részletek
* Minden süti törlése (pipa)
* Törlés

A fentiektől eltérő böngészőkben is hasonlóképpen teheted meg a sütik törlését.
Leci janikam az Internet explorelesesket angolul is ird leBig Grin
Most egy ertesiton keresztul sikerult belepnem...remelem ez az allapot marad is!
Internet Explorer 8.0-ban már van In-Private böngészés(ezt onnan tudom,hogy nekem az van most fenn - ez egy olyan opció, hogy ne mentse el se a sütiket(cookie-kat) a böngésző (olyan fájlok ezek, amiket a böngésző az általunk böngészett oldalakról letárol), se magát azt, hogy milyen oldalakon jártunk(History). Célszerű használni. Ha már megtörtént a "baj",és a legújabb böngészőnk, IE 8-unk van, akkor az Eszközök főmenüben válasszuk az első almenüpontot, Böngészési előzmények törlése, és ott lehetőség szerint tegyünk az összes jelölőnégyzetbe pipát(kivéve azokat,amiket mindenképp TUDATOSAN meg akarunk őrizni),majd nyugtázzuk döntésünket a Törlés gombra kattintva.

Figyelem! A törlés által minden böngészésünkre vonatkozó adat visszavonhatatlanul megsemmisül!!!
Jezusom jani csinlaj valamit!Hat tenyleg nembirok belepni...ugy szokom fel mindig a leveleken keresztul!
Az hülyeség, mert ha beirod hogy http://www.forumvilag.com vagy www nélkül is, akkor bejön a fórum és ahol van felül a Vezérlőpult meg ilyesmi, ott lesz a Belépés gomb. Név és jelszó beirása után enter és kész.Smile
Zsozsi hogy áll a problémád most?
Reggel valamiért nem tudtam megnyitni az oldalt. Nem tudom miért. 2 órával később újra próbáltam és sikerült. Ennek mi az oka? Minden más oldalt meg tudtam nyitni (pl.: a Honfoglaló-t).
Tárhelyszolgáltató. Van a fizetős közül is pár rossz. Nos nekem is sikerült kifognom egy pont ilyet. Tervezem másikra költözni, ami augusztus végére várható.
Referencia URL-ek