Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Szerinted melyik a legjobb karácsonyi film?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2
Egyre szebb és jobb karácsonyi filmet láthatunk. Így viszont nehéz megmondani hogy melyik kaphatja az első helyezést. De azért ezt is megpróbáljuk eldönteni.Smile Szerinted melyik a legjobb? És miért pont ? rá esett a választásod?
Jöhetnek a különböző választások és az indokok.Smile
Én most inkább vígjátékokat fogok nézni. A kedvencem eddig talán a Családi Vakáció volt.
Nagyon szeretem a szép romantikus karácsonyi filmeket, amikor például egy család egymásra talál, kibékülnek a szül?k. Mivel a lányomat az édesapja miatt csalódás érte, azt hiszem én sem tudnék végignézni egy megható filmet könnyezés nélkül.
Igaz, ez most nem ide passzol, de a lányod kicsit megnyugodott már?

Kimondott karácsonyi film? Nem is tudom, régen szerettem a Reszkessetek betör?k-et.
Köszönöm a kérdésed. Mostmár nyugodtabb, tudja, hogy szeretjük. És az osztályf?nöke is nagy segítségünkre van. Elvitte a lányomat magukat, és az élettársa (szociálpedagógus) 4 órán keresztül beszélgetett vele. Jelenleg még velem alszik, de mostmár vidámabb, és ritkán látom szomorúnak az apja miatt.

A Reszkessetek betör?k is jöhet, mind a három része. Smile
Örülök, hogy kezd rendez?dni a lelke.Smile
Én úgyszíntén ! Smile
Köszönöm nektek! Smile
A Télaput biztos meg fogom nézni.
Love actually (Igazából szerelem)A legeslegjobb,nem ismerek olyat akinek ez ne tetszett volnaSmile
Akkor én leszek az els?.Big Grin
De az ilyesmit érdemes párban nézni.Wink
Big Grin
szerintem a legjobb karácsonyi film:
BUNYÓ KARÁCSONYIGSmile
(Bud Spencer és Terence HillSmileBig Grin)
Jajj, azt már ezerszer levetitették.Big Grin
tudomTongue
de attól még lehet örökzöld!Big Grin
(és az is.....Big GrinBig Grin)
Már akinek.Big Grin
okok.........osszál le légyszíves,már ugyis hiányzott nagyon...Tongue
Nem ez hiányzott, hanem én hiányoztam.8)Big Grin
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek