Nyilván az embernek is van egy időszaka,amikor elege van mindenből és semmihez sincs kedve. Az is biztos,hogy ezeket a dolgokat az emberek többsége kezelni szokta valamilyen formában.
Tehát a kérdés,hogy mit teszel akkor,amikor kicsit vagy nagyon szomorú vagy,vagy a depresszió egy magasabb tünete jön rád? Vagy ugyanúgy szomorkodsz tovább?
Na ezekre várom a választ. 8)
Ez egy nagyon jó kérdés!!!!
ZENE,ZENE.....
Hála az égnek nagyon figyelmes barátaim vannak,nem hagynak a bánatommal egyedül.
A másik,hogy rögtön kibeszélem magamból amit kilehet,nem hagyom,hogy belülr?l emésszen a gond.
Na és persze nem utolsó sorban a család amire maximálisan lehet támaszkodni.
Nálam ezek válltak be

A zene jó,de vannak lehangoló zenék is.
Ez is igaz! Erre pillanatnyilag nem is gondoltam.
Te? Te mit teszel,ha a depi kerülget?
Moniqe Írta:Te? Te mit teszel,ha a depi kerülget?
Vagy gép elé ülök és beszélgetek valakivel,vagy barátokhoz megyek,vagy lemegyek a duna-partra,ami talán egy kicsit segít. Vagy lefekszek.

Igazán jó recept nincsen rá,mert mindig más dolog az,ami segit az emberen.
Moniqe Írta:Te? Te mit teszel,ha a depi kerülget?
Hát az igazság az,hogy engem nem nagyon szokott kerülgetni a depi.
Jókedély? vagyok,és a vidámság sok feszültséget felold.Szerintem.

És ha mély pontok vannak? 8)
Én is vidámságosnak tartom magam,de szeríntem el?bb-utóbb mindenkinél valamiért kicsap a biztosíték.
Jani:Kik vannak mélyponton?
akiknél a depreszió már nagyobb mértékben van jelen. Ilyen lehet pl halál,baleset,vagy egyébb dologból következ?en.
Én általában csokit eszem depi ellen, de ez nem ér semmit

mindenféleképpen el kell téríteni a figyelmünket vmi másra, csinálni kell vmit, akár olvasni v társaságba menni...
A sok csokitól ellehet hízni
Igazán én nem voltam depresziós. De ha az leszek, akkor a legjobb pszihiátert kérem:-D
atomjani Írta:A sok csokitól ellehet hízni
Igazán én nem voltam depresziós. De ha az leszek, akkor a legjobb pszihiátert kérem:-D
Én sajnos nagyon sokszor voltam már depresszív állapotban, kezeltek is vele. Egy jó pszichiáter valóban nagy segítség lehet. A legjobb, ha idejében orvoshoz fordul az ember, mikor még gyógyszeres kezelés nélkül is lehet segíteni.
A csokievés nekem sem segített..., s?t még a bulimián is átestem, ezért az evésbe senki ne meneküljön, mert egy életre tönkreteheti magát.
Serious. Hogyan tudtál kikerülni ebb?l a depresszív állapotból? Nyílván volt valami módszer rá.