Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Mik voltak régen a kedvenc rajzfilmjeid?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3
Nálam a Gummi macik, Balú kapitány, Micimackó jöttek nagyon be. Persze a népmesék is jók voltak és a Mézga család is nagyon jó volt. Ezek mind nagyon izgalmasak voltak.

Nektek mik voltak a kedvencetek és miért? Esetleg volt olyan rész, jelenet valamelyikben, ami megmaradt máig bennetek? Jöhetnek a vélemények.Smile
Mivel én már id?sebb vagyok, az én gyermekkoromból a következ? kedves mesék jutottak eszembe. Kockásfülü nyúl, A magyar népmesék (akkor még Halász Jutka mesélte), A Futrinka utca.
A kockás fülü nyúlat én is láttam kés?bb a Minimaxon.Big Grin
A vakondos rajzfilm volt még, ami régebben ment. Az se volt olyan rossz.
Mostanában is nézed a Minimaxot? Big Grin
Persze, éjjel-nappal.Big Grin
Néha abból merítek ötletet. De csak ritkán nézem.Big Grin
Én is szoktam nézni, de ez titok. Big Grin
Hogy merítesz bel?le ötletet?
Én magam sem tudom.Big Grin Csak néha beugrannak néhány dolgok a hatására.
Nálunk tényleg éjjel-nappal Minimax megy,vagy valamilyen mese.
De nem azok a debil Japán mesék.
Hanem pl. Süsü,vagy a Kis Vakond, Shrek (én imádom ! ).....jah, Süni és barátai,na ez még nagyon jóóóóóó....

Az én kedvencem a Micimackó volt,meg a Magyar népmesék,Süsü....Walt Disney mesék
De emlékszem a Futrinka utcára is,meg a Mézgáékra Mazsola és Tádé ,Mirrmurr a kandúr.... De jók is voltak !!
Jajj,és a Fülesmackó !!! Még lehetne sorolni ...
Jaj, hát nekem meg a Mazsola és Tádé, a Futrinka utca (bár ezek nem rajzfilmek). Moha és páfrány, Vízipók csodapók, Mézga család, Süsü és még sokan mások Smile
Jaj, meg volt még vmi Speibl és Hurvinyek (nem tudom, hogy kell írni), arra emlékszik vki?Big Grin
A régi rajzfilmek nagyon jók voltak és még mai nap is meglehetne nézni ?ket. Pl.: MOFLI, az utolsó Koala, A Kacsamesék,
Moflit én nem ismertem. De a kacsa mesék és a Balu kapitány jó volt.
Én gyerek koromban vettem a Donald kacsa képregényt, az még nagyon bejött.
Minimax az nálunk is megy,ha akarom ha nemSmile)Ez van ha gyereked van:)Nekem a kedvemceim voltak a Lolka és bolka,Varázsceruza,Pityke ?rmester,Mekk-elek:)Na ebb?l ki lehet számolni kb hány éves vagyokSmile)))Nagyobb koromban pedig a Toy story a nr.1Smile
Na majd a születés adatot is kötelez? lesz itt megadva, aztán nem lesz itt titkolozás.Big Grin
A Mekk-elek az most is megy a Minimaxon. Legalábbis ment.
Nem titkolózom én:)kb:30 +- 2Smile)
akkor nem is vagy annyira öreg.Big Grin
A témánál maradva volt régen olyan rajzfilmsorozat, hogy Az ember és a történelem. Azt hiszem hogy ez volt a címe. Kezd?d?tt ?skortól kezdve a jelen id?szakig. Nem ismer?s véletlenül?Smile
Oldalak: 1 2 3
Referencia URL-ek