Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Mi az a "V.I.P szoba"?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
A "V.I.P szoba" egy olyan hely, ahol a régi és az új emberek számára add lehet?séget arra, hogy mégjobban megismerjék egymást. Számtalan olyan témának ad helyett, ahol a fürumban sehol máshol nem érhet? el. A bekerüléshez nem kell mást tenni, mint legalább 100 hozzászólást írni összesen, amit bármelyik témában megteheted.
Biztos jó lehet... bár nekem már megvan a 100 hsz-em,a szobát egyelőre nem látom... Big Grin de amúgy ez is egyklassz 5let.Grat,jani!Big Grin
Időközben megszűnt. Vagyis inkább nem látható.
Értem, hát kár, hogy így döntöttél, illetve hogy láthatatlanná tetted, biztos jó kis hely volt, s ki tudja, talán az is lehetne, ha lenne benne élet, mondjuk egy x db hsz-sal rendelkező tagok számára.
Ha viszont nincs már VIPszoba, akkor én a helyedben ezt a témát és a róla szóló hozzászólásokat is törölném,vagy legalábbis láthatatlanná tenném. Mert,monddmeg, ugyan minek, mi értelme van beszélni,értekezni egy már passzívált, vagy épp nemlétező dologról a főoldalon... Nemde? Big Grin DEDE!Big Grin
Elfér ez a többi között, nem foglal sok helyett az adatbázisban.Big Grin
Legalább van mit olvasniuk a többieknek is.Wink
Referencia URL-ek