Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Tűzz ki 100 célt!
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2
Az első cél legyen az, hogy tűzz ki magadnak 100 célt. Sok sikert hozzá!

Mielőtt megkérded hogy mért, elárulom. Az ember csak akkor akar élni, akkor tud sikereket elérni, ha célokat tűz ki. Nem egy, mert lehet hogy abba belebukik és mindjárt öngyilkos szeretne utána lenni. 100 cél elég lesz. Ahogy teljesíted, úgy pipálod ki őket. Lehet életre szóló vagy rövidebb időszakokra vonatkozó is. A lényeg, hogy minél gyakran legyen szem előtt a lista, emlékeztetve téged rájuk. És még egy fontos dolog. Tegyél is értük.
Na erre kíváncsi vagyok. Smile
Mire? Simán össze tudsz 100 célt hozni.Wink
Nana!(sorry angol a klavitura)
1,megtanulok kulfoldon is ugy elni,hogyha raszorulok eltudjak eldegelni!
2,Mentoorvos szeretnek lenni es nem azert tuztem ki,hogy legyen mit kituzni hanem mert akarom!
3,Atsportolom az eletem,epp testben epp lelekTongue
4 nem untatlak titeketBig GrinBig GrinBig Grin majd folytatom ha keritekTongue
Szerintem írd át tüzzünk 100 célt úgy jobban megoldanánk könnyebben.
KÉRJÜÜÜKBig Grin
Na jo,de akkor neked is kell beirni!Tongue
4,Soha nem vezetek(majd)idegesen,mert nincs ertelme bosszantani magam az emberek hulyesegen!
5,Soha nem iszom magam foldala,mert nem adom meg azt a lehetoseget az embereknek,hogy lenezzenek emiatt...a masik,meg enelkul is jol erezheti magat az ember!
Egyenként. Úgy izgalmasabb;-)
zsozsi, 97 méh hátra van.;-)
miki. Ugorj neki a 100-nak, meg lesz majd.;-)
Nekem már 34 célom összegy?lt. Pedig csak néhány napja kezdtem rajta gondolkodni.
Nem kell tömören fogalmazni. Ne azt írjátok le hogy sportolni akartok, hanem úszni, síelni, repülni stb. Ez már 3 külön cél. Konkrét célokból több lesz, de tömör és vázlatos célokból kevés. Ha nem t?ztök ki célt, akkor miért akartok élni? Ha csak egy cél el bennetekben, akkor nagyon szegényesek vagytok. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de ha tüstént nem határozzátok el magatokat hogy célokat t?zzetek ki, akkor nagyon unalmas életetek lesz. Másrészt mindegyik cél teljesítése egy sikerhez vezet, ami vissza hat rátok és még bátrabban, még több energiával fogtok a következ? célok valamelyikének neki ugrani. Gondoljátok át alaposan a dolgokat, merjetek célokat kit?zni. És az se baj hogy most úgy érzed hogy nem fog valamelyik összejönni, mert kés?bb ez még változhat.
Tehát hajrá.;-)
6,3 honapon belul szeretnek megegy osztalyt feljebb ugrani
7,csutortokon sikeresen levizsgazni

De varjunk Neked ennyi celod van akkor mert nem osztod meg velunk?Smile
Mert azok nem a te céljaid.Wink
Vegyél el? papírt, aztán állj neki. Ahogy egyik ismer?s?m mondta, a papír mindent elbír.Wink
Legyen életcélod, amiért mindig élsz. Pl mindig mosolyogsz és soha nem hagyod letörni magad. Vagy mindig kitartó leszel. Vagy ha nem voltál elég magabiztos, akkor ezt is el akarod érni. És stb.
Legyen karrier célod, hogy miket végzed el. Ha tudsz ranglétrát felállítani és egy pontot kijelölni, amihez elakarsz jutni, az már jó. Kés?bb több lépésre bonthatod és megfogalmazhatod hogy mennyi id? alatt akarod a lépéseket elérni. Az id? során ellen?rizd és finomítsd.
Legyen pénzügyi célod, ami magába foglalhatja a sporolást, a nagyobb pénzkereset elérését, adományozást stb.
De lehet cél az, hogy több id?t szentelsz a családodra, barátaidra, ismer?seidre. Vagy megtanulsz úszni, hogy átszeld a Csendes óceánt.Big Grin
De lehet cél az is, hogy megépítesz egy 1000 kártyalapból álló kártyavárat, vagy elmész csónakázni, vagy megtanulsz zongorázni.
Azonnal nem fog összejönni 100 cél, de id?vel igen. Id?nként eszedbe fog jutni, hogy "jó lenne ezt is megcsinálni, amazt is", vagy hogy "ez van annyira érdekes, hogy miért ne próbáljam én is ki" stb. Egyszere 20 célt összetudsz magadnak kapargatni, aztán majd jönnek a többik. Valaki azt mondta hogy 40 embernél felszokták adni az emberek és amikor másodszora is neki állnak, akkor általábban kijön a 100 cél. Ha évi 2 cél teljesül is majd, akkor 50 év alatt kivégzed. De ezek általában hamarabb teljesülnek. Viszont lesznek most vagy kés?bb olyanok is, ami pl olyan, hogy "minden reggel megöntözöm a virágokat", vagy "minden reggel kimegyek friss leveg?t szívni", ami egész életedet végigkiséri. Megváltoznak a szokásaid és jobb min?ségi életet fogsz kapni, ha olyan célokat is állítasz fel. Azért hogy jobb emberekké váljunk, érdemes célokat kit?zni. Mégha 70 nem is jön össze, de a maradék 30 mindenért kárpótolja az embert. De általában az ember azért t?zi ki a célokat, mert el is akarja érni ?ket. Így 100 célból a többség teljesülni is fog.
Tehát papírt el? lehet venni.Wink
És mégvalami. A többségnek azért nem jön össze a 100 cél, mert nem is akarja hogy összejöjjön. És lehet hogy nem azért fog teljesülni a cél, mert pont ezt akarod, hanem egy másik cél teljesítése során teljesül a másik cél is.
Már 35. célom is megvan.Smile
De jó ötlet, hogy megosszuk.Így ihletet vagy ötletet adunk a másiknak.
De ha papirra irom akkor,unalmas lenne ez a forum:DEs ez az ha leirjuk akkor masok lehet,hogy egy jo celt talalnak maguknak a mienkbol!!!Smile
El?sz?r írd le magadnak külön, aztán ráérsz mindenkivel megosztani a céljaidat.Big Grin
Tongue
Nekem jelenleg egyetlen célom van,illetve 2:
-szeretném hosszútávon megtartani a munkahelyemet,mert összességében véve nagyon jólérzem magam ott, ahol most vagyok
-fölfuttatni ezt a fórumot,sokkal ismertebbé tenni,és megszerettetni az emberekkel
-ja és van még 2, de azok nem nyilvánosak,de az bizonyos, hogy nem írom ki őket így ennyire nyíltan a netre.
-inkább álmaim,vágyaim vannak,mint célok.

Olyan dolgok vannak most az életembe,amiknek a megvalósulása érdekében nem tudok egy fűszálat sem odébbtenni,hanem csak bízni az Úrban,a Jóistenben,a Sorsban,vagy nevezzétek ahogy akarjátok,és remélni,hogy úgy lesz,ahogy szeretném.
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek