Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Nézegesd a Naptárt...
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Hogy miért mondom ezt? Hát mert érdemes.Smile
Különböz? eseményeket tudsz megtekinteni rajta és olvasgatni. Most például azt, hogy mi lesz augusztus 20-án. De láthatod azokat is, akiknek születésnapjuk lesz. Én azt mondom, hogy érdemes néhány naponként rálesni.
Másik jó hír. Te magad is írhatsz a naptárba. Ez nagyon jó dolog, hiszen megoszthatod az év olyan kedvenc napjaid, amiket te is vársz. Figyelmeztesd az embereket te is a fontosabb vagy érdekes napokra, hogy a naptár is fontos szerepet kapjon az ? életükben. Én bízok benne, hogy a Naptárt minnél többen használják. Ha más nem is, én biztos írni fogok bele.Smile
Ja igen. Privát eseményt is hozzárakhatsz, ha olyan dolgokra akarod magad emlékeztetni, amir?l úgy érzed hogy másra nem tartozik. A privát eseményeket ugyanis csak te láthatod.
Ha bármi problémád lenne a használatában, akkor nyugodtan szólj.Smile
Nekem már sikerült használni Smile
Hamar végeztél veleBig Grin
Dehogy végeztem vele. Még csak most kezdtem el. A szüleim házassági évfordulóját már be is írtam. Csak privátban.
Gondoltam, hogy nem publikusba.Big Grin
Szerintem majdnem minden napra kéne valami különleges dolgot kitalálni, hogy minnél színesebb legyen az életünk is.Smile
Az események kiirásra kerülnek a f?oldalon alul, így ott is lehet már látni.
Köszönjük! Smile
Referencia URL-ek