Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Öregedés
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3
Megszületünk, felnövünk, majd megöregszünk. Ez mindenkinél így szokott lenni, aki nem hal meg túl korán. Vizont ez is azok közé tartozik, amir?l azért néha érdemes beszélni, hiszen az id? telésével egyre fontosabbá válik mindenki számára. Ide jöhetnek olyan dolgok, hogy ki hogy éli meg, mennyire jól jött össze az élete, bánja e hogy így alakult, mit csinál, ha nyugdíjas lesz, vagy már az, mennyire érzi mgár öregnek, mik a hátrányai és el?nyei, mennyire várta az öregkort, milyenek a tapasztalatai stb. Bármir?l lehet beszélni, ami az öregedéssel kapcsolatos.
Én speciel tartok az öregedést?l !!
Hát szebbek és er?sebbek már nem leszünk, az biztosSmile
Jajj,nem tudom elképzelni magamat,mondjuk 50 évesnek !
Kizárt dolog,hogy vén nyanya legyek !!! Big Grin
Pedig leszel.
Azt tudom, hogy biztos elég komoly leszek.Big Grin
Komoly öregember leszel?
Bölcs !!

Papa !! Big Grin
Meg mamaBig Grin
Big Grin
Jah,majd beficeg a járókeret,meg a 90 dioptriás szemüveg,meg az otthonka.... de szép is lesz !!
A protkóról ne is szójunk Big Grin
én személy szerint gyönyör? dolognak tartom az öregedést. Minél érettebb az ember, annál vonzóbb, annál nyugtatóbb a közelsége... A testi állapotom v. éppen korlátozottságom, pedig odafigyelést igényel. KarbantartásalattkellállniBig Grin
Egy öregasszony valahogy nem t?nnik számámra vonzóbbnak.Big Grin
Azért az öregedéssel változik az ember rendesen.Smile
Sziasztok!
Higgyétek el nem is olyan borzalmas dolog. Smile Én 51 éves vagyok, örülök, hogy ezt a kort már megértem. Úgy gondolom még nem nézek ki nyanyának, meg nem is érzem magam annak. Smile
Pedig csak arról tudnak panaszkodni az öregek, hogy mindenük fáj. Nekik elég borzalmas.Big Grin
Atomjani ezt hogymered.Az öregeket tiszteljük Big Grin(By vacsoracsata (rtlklub)Big Grin)
Szerintem mindegyik kor jó lehet.Ami van annak örüljünk.Annak örüljünk, hogy élünkBig Grin.

reménység

Szóval én nem vagyok ifjú, de az én Édesapám azt mondta valaha: kisleányom,én nem örgedtem meg, csak az id? ment el. Való igaz soha nem láttam ÖREGNEK.Ki mit nyújt,azt kapja vissza.Jani leszel Te 3X22?Nu, nem személyeskedünk!
Én ismerek egy 81 éves nénikét. Évek óta özvegy. Er?s asszonynak tünik, de mindig azt mondja, hogy nem jó ennyire megöregedni.

A 35 éves barátn?m (most volt a szülinapja) büszkén mondja, hogy évr?l-évre egyre fiatalabbnak érzi magát. Csak azt felejti el, hogy a "biológiai órája" igencsak ketyeg, és szeretne gyerekeket. Igen, csak ahhoz apuka is kellne, ? pedig elég válogatós (az anyagiakat illet?en).
Oldalak: 1 2 3
Referencia URL-ek