Fórumvilág közösség

Teljes verzió: őszinteség
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2
Itt már nem a párkapcsolat szempontjából vizsgáljuk a dolgot, hanem úgy általánosságban.
Vajon mennyire lehetünk ?szinték másokkal és mennyire vagyunk az. És mit?l függ az, hogy a másikhoz mennyire vagyunk ?szinték. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ. Továbbá bármilyen vélemény jöhet ami az ?szinteséggel kapcsolatos.
Már igyekszem el?vigyázatosabb lenni h kivel mennyire lehetek ?szinte ugyanis régebben hajlamos voltam az emberekkel már az elején kikotyogni bizonyos dolgokat amiket nemigen kellett volna.
Pl milyeneket?Smile
Én bel?lem meg nehéz kihúzni akármit isBig Grin
Lehet, hogy Muthy arra gondol, hogy már az elején túl ?szinte volt egy-egy emberhez, amit azok jól ki is használtak?
pontosan
túl bens?séges dolgokat
és aztán azok el lettek pletykálva szépen szal terjedt a hírük...

egy lány

atomjani Írta:Pl milyeneket?Smile
Én bel?lem meg nehéz kihúzni akármit isBig Grin

hát igen:icon_lol: de rem ezt most jol csinálomBig GrinBig Grin
" ?szintén akarok élni. Minden utat végig járni. ?szintén, szabadon, szépen. ?szintébben, mint ahogy tegnap éltem."
Szép idézet ez. Honnan van?
Egy dalból. Sajnos az együttes nevére nem emlékszem. Talán Piramis, vagy Pokolgép.... 80-as évekb?l.
PiramisSmile
Hát az ?szinteségr?l annyit...na ha így kezdi vki tuti hazudni akarSmile)
Sztem ?szinte csak a családtagjaiddal légy,máshol meg kell gondolni.Nincs rossz tapasztalatom, nem azért írom,de más emberekr?l viszont igen,hogy milyen sokat lódítanak,szépítenek ami kés?bb mindig kiderül.
egyetértek......
de akkor mi a teend? ha megtudod h a saját családod hazudik neked és használ ki?Sad
Szerintem ezt te is tudod.
azt hiszem sejtem,de tudni azt nem akarom!SadSadSad
Viselkedj feln?tt módra. Az majd segít.Wink
?szintén élni, azt jelenti: tisztában vagy önmagaddal és az eléd futó akadályokat küls? behatások helyett, a saját jól felfogott céljaidra formálod.
Mert az ember semmi más, csak amivé önmagát teszi!!
reggilány: nem ismerem a sztorit, nem tudom mi történt veled, így nehéz tanácsot adni, hisz nem tudom ki, és hogyan csapott be. egy dolgot tudok, a te életed csak rajtad múlik, egyedül rajtad, ez nagyon nehéz helyzet, ha a családod veszíted el, de de de a családod veled, NÉLKÜLED VESZÍT LEGTÖBBET.
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek