Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Kedvenc sci-fi filmek vagy sorozatok
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Bármennyire is furcsán hangzik,de az emberek többsége szeret valamilyen sci-fi filmet nézni. Vagy ha nem is szeret,de már látott. Kinek mi a kedvence és miért tetszik/tetszett neki leginkább. Mi az,amit leginkább szeret benne. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre lehet válaszolni. Egy téma,amiről szabadon beszélhetsz.
17-18 éves koromban a Twin Peaks volt a kedvenc sorozatom. Igaz utána nagyon féltem elaludni. Nem tudom, milyen kategóriába tartozik.
Nem ismerem. Mir?l szólt?
Hát ezt képtelen leírni, elég különleges film volt. S?t még a vége sem volt egyértelm?. Most azon gondolkoztam, hogy a sci-fi film milyen is? Lehet, hogy keverem a thirellel. Ezt is biztos rosszul írtam. De azokat a filmeket kifejezetten szeretem, még ha csak egy helyen játszódik. Például egy telefonfülkében vagy liftben.
A shi-fi az angol "science fiction" szó rövídítése. Jelentése:tudományos-fantasztikus m?vek.
Tehát minden, ami nem a megszokott valóságról szól. Ilyenek az id?utazásos, ?rhajód filmek, de a Terminátor is ide tartozik. Ezenkivül olyan tudományos találmányok is helyett kapnak itt, amir?l a valóságban csak beszélünk, de nem létezik.
A thriller jelentése borzongás. Az ismeretlent?l való félelmet adja vissza, ahol sokszor a szerepl?kön is úrrá lesz a filmben. De pont ez miatt is olyan izgalmas.
Akkor én a thrillert szeretem.
Big Grin
-A Twin Peaks egy nagyon jó sorozat volt-és a zenéje is.S én sem tudtam elaludni tőleSmile
-Star wars 4-5-6.Úgy gondolom az sci-fi volt,imádtamSmile
Referencia URL-ek