Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Önmegismerési módszerek
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sokaknak azért vannak gondjaik az életük során, mert nem ismerik elég mélyen magukat. Ezt értem úgy, hogy elég sokszor nincsenek tisztában a cselekedeteivel és az érzéseivel. Vagy lehet, hogy bizonyos dolgokkal hadilábon állnak, mint pl az önuralomra. Arra gondoltam, hogy közre lehetne tenni néhány ötletet, módszert adni, amivel az egyén szellemi fejlődését elősegíthetjük. Ha már egy kicsit a tudatosságra is tanítja, az már jó. Pl gondolok jóga, karate gyakorlatokra. De néhány tanácsra is, amit otthon mindenféle gyakorlat nélkül ki lehet próbálni. A lényeg, hogy jöhet minden.
Jo akkor egy kerdes!
Mit tennel ha jonne egy hurrikan mogotted(te autoval mesz)latod,hogy egy buszmegalloban 3 ember all!
1,Egy oreg nenike
2,A legjobb baratod
3,Almaid noje/ferfije
De az autodban csak egy plussz hely van! MELYIKET venned fel?
Big Grin
egyértelm? hogy 2!

de utána valószín? visszamennék a többiekért is!! bizonyára.. Big Grin

gonosz indok: a nénikének már amúgy se sok lenne hátra..Sad
az állítólagos álmaim férfija pedig úgyis változó.. Big Grin

... vagyis valami ilyesmire gondoltam... + a legjobb barátomra akiért bármikor az életem adnám!!
Én ott hagynám mindenkit, így nem kell választanom sem.Big Grin
NIncs ido viszamenniSmile
Hat jani ez szep gesztusWink pfff haha
Ha ismer?s,akkor az1
leci megegyszer most nem esik le a szoveg tartalmaBig Grin
Álmaim pasija megegyezik a legjobb barátommal, felvenném őt, és az ölébe parancsolnám az öreg nénikét.Vhogy csak be zsúfoljuk.xD
Referencia URL-ek