2009-01-26, 09:45 AM
Sziasztok!
Nap mint látom az embereken, hogy nem úgy, nem abban a min?ségben élik az életüket, ahogy szeretnék. Nap mint nap látom a boltokban az embereket, hogy elkezdtek spórolni, hogy csökkentsék a költségeiket. Nap mint nap látom az embereket, akik egészségtelenül élnek. Nap mint nap látom az embereken, hogy tanácstalanok, mert nem tudnak mit kezdeni. Egyre több munkanélküli lesz és egyre többen vesznek fel kölcsönöket.Meguntam hogy sajnálkozva nézzek az emberekre, mert pontosan érzem azt, hogy mi játszódik le bennük. Meguntam hogy sokszor azt kell látnom, ahogy tönkre teszik magukat az emberek. Az embereknek segitségre van szükségük, hogy helyrehozzák az életüket és megtanuljanak ismét harmonikusan élni magukkal, barátaival és családjával.
Az elkövetkez? napokban megosztom mindazokat a tapasztalatokat, gondolataimat, ami átsegített a nehéz id?kben, megosztom azokat a dolgokat, ami ahhoz segített hozzá, hogy jobb emberré válljak. Minden t?lem telhet?t megteszek annak érdekében, hogy az embereket hozzá segítsek a jobb életük megvalósításához.
Tudom, hogy nem mindenkinek vannak problémái, így els?ként azoknak fog szólni, aki jelenleg is problémákkal küszködnek. Tudom, hogy nem mindenki fogadja el a segitségeket, így els?ként azoknak szól, akkor hajlandóak elfogadni a segítséget annak érdekében, hogy jobbá tegyék az életüket. Tudom, hogy nem mindenki fog idejönni, akinek segítségre van szükség, de ha néhány is ide talál és segít neki, akkor megérte.
Nem célom a világot megváltani, de valahol csak el kell kezdeni. Remélem id?k közben többen csatlakoznak és eredménye is látszani fog.