Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Üdvözlő szöveg
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Átírtam az üdvözlő szöveget, amit a főoldalon lehet látni, amikor nem vagytok belépve. A következő szöveget írtam, amihez szívesen várom az ötleteiteket, véleményeiteket:
Idézet:Úgy érzed hogy nincs rendben az életeddel? Úgy érzed hogy az emberek között idegennek érzed magad és szeretnéd magad jól érezni egy jó társaságban? Eleged van abból, hogy mindenki csak negatív dolgokkal hozakodik elő? Szeretnél másokon segíteni?
Ha egy kérdésre is igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz. A fórum célja az, hogy mindenki segítséget kapjon arra, hogy minőségi és boldog életet élhessen. Mi segíteni akarunk abban, hogy jól érezd magad és boldogabb életet élj. Ha úgy érzed hogy neked is szükséged van segítségre, akkor sok szeretettel várunk. Reméljük hogy jól fogod érezni magad.
Regisztráláshoz Kattints ide, majd az oldalt görgesd lejjebb. Ha végeztél, akkor kapsz egy e-mailt, ahol meg kell erősítened. Ha ez mégsem történne meg, akkor írj az atomjani@gmail.com email címre és segítünk.
Várunk téged is és érezd jól magad.
Tisztelettel: fórumvilág csapata
nagyon remek
Jó, de vannak kiegyensúlyozott emberek, akik szeretnek másokkal beszélgetni.
Jó társaságban repül az idő és én nagyon szeretek jó társaságban lenni!
Referencia URL-ek