Vuk 2, Macskafogó 2, Beowulf, az Alvin és a mókusok, és az Egon & Dönci.
Ezek a rajzfilmbe vannak tervbe véve. Ezek mind magyar készítésu animációs filmek lesznek. A Vuk 2-ot már többször halasztották,így lehet,hogy csak jövore érkezik meg.
Remélem ismét jól sikerülnek. Én leginkább a Vuk 2-re és a Macskafogó 2-re vagyok kiváncsi. Mindkettot láttam,és tetszettek is.
@atomjani: Én leginkább a Macskafogó 2-re és az Egon & Döncire vagyok kíváncsi.
A Vuk megmarad nekem mint kultuszfilm, amit minden gyereknek kötelezo megnéznie!
Macskafogó 1 nagyon megofogott és kíváncsi vagyok, hogy mi lett a macsekokkal.
Az Egon & Dönci pedig a Pokoli Szomszédok címu játékra hasonlít, úgyhogy arra pedig ezért vagyok kíváncsi. 8)
Akkor az Egon & Dönci-re is kiváncsi vagyok

Remélem jól sikerül majd.

Én attól tartok,és most lehet illúzióromboló leszek,de az elso részeket nagy ritkán tudják felülmúlni a folytatások.
Mert pl. Vuk amikor,és amilyen technikával készült,és akik a hangokat adták hozzá,utánozhatatlan! Akaratlanúl is de össze fogjuk hasonlítan az elso részt és a másodikat.
De én azért remélem a legjobbakat,és kívánom a második rész is épp olyan remek legyen mint az elso!
South Park..ha már a rajzfilmeknél vagyunk

Imádom!!!
Moniqe, egyetértek veled. Remélem nem a legtapasztalatlanabb emberekre bizzák a rajzfilm elkészítését.
A gyerekeim karácsonyra kapták a L'ecsót,nem tudom láttátok-e már,de nagyon aranyos bár teljesen végig még nem sikerült végig néznem!
@atomjani: Népszabadságban minden pénteken megjelnik egy képregénysor a "filmbol". (Macskafogó 2)

De jó hogy nem olvasok Népszabadságot.

Pedig otthon arra fizetünk elo.

A Vuk2-ról még nem hallottam. De azt még én is szívesen megnézném.
Olyan számítógéppel készített animációs film, ami nem tetszett mindenkinek.
Jó régen Írtatok ide,azóta már mindegyik lement

A Vuk2 szerintem az első megcsúfolása lett.borzalmas,béna történet,béna a Gangstás madár,meg egyáltalán.A kisfiam is marad a réginél

A macskafogót sem sikerült utolérnie a 2.résznek.Ahogyan nem kellene csinálni több jégkorszakot,Madagaszkárt sem.Ezek nekem nem jönnek be.
Aminek viszont az eddigi 2 része nagyon jó és nagyon várjuk a 3.részét is,az a Toy story.Itt szerintem sikerült a 2.olyan jól,mint az első.Ritka.
Nagyon sok jó mese készül,viszont észrevettétek,hogy a mesék x%-a úgy kezdődik,hogy meghal az anya és innen indul a történet.Miért van ez?Mást nem tudnak kitalálni?Tökre megrázza a gyerekeket és hiába happy end a vége,megkérdezi mégegyszer a végén,hogy és az anyukája?