Milyen típusú filmeket szeretsz?Van aki a romantikus filmeket kedveli,van aki a sorozatokat(de nem vallja be

és van aki a takaró alól kandikálva horrort néz.Te melyiket kedveled?
Én az izgalmas kaland és a könnyű nevettetős filmeket kedvelem. Az a baj, hogy ezeket nem nagyon sikerül mostanában a TV-ben látnom. Igen , én bevallom némelyik sorozatfilmet is megnézem!
A vigjátékokat. Szeretek nevetni.

Na és a romantikus is jöhet.
A kedvenc sorozatom horror-thriller-sok sok érzelmes szállal,a kimondott horrort mégsem szeretem.
A romantikus,gimis,Jennifer Lopezes stb kis bugyuta filmeket is szeretem,sok művészfilmet is néztem már,akciót csak ha a színészt csípem,akkor nézem meg.
A tv-ben szinte semmit nem nézek,csak ha vmi huszadszor leadott kedvenc van,azt igen

-hozzá kell tenni mesecsatorna megy szinte egész nap,tehát még esély se lenne rá

)
Romantikus vígjátékokat nagyon szeretem, jöhet töménytelen mennyiségben. A legutolsó ,amit megnéztem a "A Csúf igazság "volt,-nagyon tetszett,de kedvenc filmem ,melyet már számtalanszor megnéztem az a Távkapcs!
Mindenfélét szeretek, ami jó. Teljesen mindegy, hogy vígjáték, romantikus, akció, horror, sci-fi.
Pl:
Vígjáték: Alul semmi.
Romantikus: Somersby.
Akció: A szikla.
Horror: Ideglelés.
Sci-fi: Alienek.
De még tudnám sorolni.

Valaki közületek látta már a "Hétköznapi mennyország" című filmet?
Mindent megnézek,aminek kerek a története,van mondanivalója,és nem feltétlenül happy end-el végződik.
(2010-07-18 17:01 PM)Twindragon Írta: [ -> ]Valaki közületek látta már a "Hétköznapi mennyország" című filmet?
Az a karmesteres? Csak részletet láttam.
S a lovely bones-t? Nekem tetszett.
Az a karmesteres? Csak részletet láttam.
S a lovely bones-t? Nekem tetszett.
[/quote]
Azt hiszem az, svéd filmről van szó! Azért kérdeztem, mert már sokat hallottam róla mások által, de még nem láttam!

Én sem:)Csak a férjem nézte s belekukkantottam.Azt mondta jó.de mostanában nem bírok leülni 1-2órára megnézni egy filmet sem

Jöhet bármi! A bugyuta filmeket nem bírom! Egy jó pszicho trillert már rég láttam.... Igaz, hogy utána nehezen alszom el napokig, de élvezem!