Gyerekként: Elszöktél otthonról?MegjavÍtottál valamit ami nem volt rossz?

Elemeltél vmit,vagy csak szerettél volna?
Meséld el!GyermekcsÍnyt mindenki követett el

Emlékszem egyszer -olyan 10-11éves lehettem,a testvérem kapott egy órát.Nagy divat volt akkor,nekem nagyon nem tetszett,olyan irdatlan nagy számlapja volt.Na most:ez az óra eltűnt,égen földön keresték anyuval s persze az lett a vége-mi más?

, hogy biztos én raktam el,eltettem,eladtam vagy vmi.Mivel nem tudtam bizonyÍtani az ellenkezőjét,sértődöttségemben "világgá mentem". Egészen a kert végében álló garázs padlásáig

Hallottam ám,hogy keresnek,de nem szólaltam meg az istennek se,ott játszottam vagy 2-3órát.Aztán besötétedett s akkor már nem voltam olyan nagy legény,lejöttem és bementem a lakásba.Persze megöleltek és egy jót nevettünk rajta s azóta is,ha szóba kerül:)Az óra persze meglett,nem én raktam el

hát én elég csúnya dolgot követtem el 9 évesen..kilestem,hol tartják a szüleim a dugi pénzüket,a szekrényben egy üres kávés zacskóban,és elemeltem belőle egy akkoriban viszonylag tetemes összeget.Én voltam az osztály sztárja..mindenkit meghívtam minden nyalánkságra ami kapható volt.Egy hét után persze elfogyott a pénz,és én elkezdtem gondolkozni,hogy úristen,ha ezt az én imádott apukám észreveszi,mi fog történni.A saját lelkiismeretem mardosott 4(!!!!!!!) éven át.Mindig vártam a pillanatot,amikor szól,hogy Évikém....de nem szólt.
4 év után,én álltam elé,és bevallottam a dolgot.legnagyobb meglepődésemre megsimogatta a buksim,és annyit mondott,hogy TUDTAM. Lemerevedtem..hogy akkor eddig miért nem jött,és veszekedett velem.a válasza tanulságos nekem mind a mai napig: MERT AZT VÁRTAM,HOGY TE MAGAD VÁLLALD FEL A TETTEDET,ÉS A MOSTANÁIG ELSZENVEDETT LELKIISMERET FURDALÁSOD SOKKAL GYÖTRELMESEBB VOLT,MINTHA ÉN AKKOR LESZIDTALAK VOLNA....
És mennyire igaza volt....