Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Érettségi
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Ez valóban megtörtént egyik ismerősömmel! Nagyon jól tanult a kiscsaj, mindig kitűnő volt, igaz meg is dolgozott érte keményen, mert kicsit nehezen tanult szegény. Éppen ezért nagyon díjaztam, hogy ennek ellenére jó tanuló.
Élsportoló is volt és nagyon szép eredményeket ért el, egyszer Magyar Bajnoki Kupát is nyert. Lány létére kicsit kemény sportot választott a kyokushin karate-t.
A lényeg, hogy a suliban nagyon szerette az osztályfőnöke és kicsit kivételezett is vele, mert nem csak osztályfőnök, de a tornatanár is ő volt. Eljött az érettségi és ez a lány mindenből nagyon jól vizsgázott, egyedül a történelem ami nagyon nem ment neki és hát persze még ott volt a vizsgadrukk is! Kihúzta az 1848-as szabadság harcot (de sokan örültek volna ennek a tételnek) és csak ült és egy hang nem jött ki a száján. Gondolta a tanár kicsit segít neki, ne a töri jegy csúfítsa el az érettségi bizonyítványát. Könyörgött neki, hogy legalább 1 nevet mondjon. De a lány csak meredt maga elé és meg sem mukkant. Próbált a többi tanár is segíteni neki, szinte a szájába adták a szót, de semmi.... Aztán az egyik tanár mondta neki, hogy most nyugodtan gondolja végig az 1848-as szabadság harcot, közben gondoljon a metró megállókra és ha legalább 1 nevet mond, akkor átengedi. Még mindig nagy csend. Megint megszólalt a tanár,de már kicsit idegesen " Melyik megálló jön az astoria után?" Gondolta, hogy ebből beugrik a lánynak Deák Ferenc. És mi történt? A lány széles vigyor után kinyögte, hogy Blaha Lujza tér Big GrinBig GrinBig Grin Persze olyan jót nevettek, hogy átengedték töriből! Big Grin
Lehet, hogy szándékosan nem akart átmenni.
Szerintem ment neki a tétel.Smile
Ugye most viccelsz??? Te szivatnád saját magad meg a tanárokat érettségin, vagy akármilyen vizsgán???
Lehet, hogy kíváncsi volt arra, hogy mit reagálnak majd.
Tudom, hogy nemSmile Ez így történt és azért így, mert tényleg nem ugrott be neki a válaszBig Grin
Én ezt elhiszem Angel! Én kémia érettségin blokoltam teljesen le: a legprimitivebb kérdésre: mennyi 6x4?, nem tudtam a választ, utána pedig a nevemet felejtettem el. Azóta elhiszem, hogy van totális blokk, amikor semmi, de semmi nem jut eszedbe!
Nekem nem adatott meg, hogy nappalin járjam a gimit. Munka után heti 3 alkalommal kellett menni az estire. Elég fárasztó volt. Eljött a fizika vizsga - nem érettségi, csak évvégi vizsga, de elnök előtt volt. A tanár elég öreg volt már, de szimpatikus öregember. Engem csípett, mert csinos lány voltam. A vizsgán kinyitotta a könyvet a tételemnél és én simán olvashattam. Megtehettem, mert a tanár mellett ültem, az elnökök pedig a másik végén. Kis idő múlva megkérdezte a tanár, hogy arrafelé lakik, mint én, menjünk együtt gyalog. Közben beszélgettünk. Addig-addig kisért, amíg hazáig kisért. A kapuban meg akart csókolni, amit természetesen nem engedtem. Na - gondoltam vén kakas kitolok én veled! Úgy megtanultam a fizikát, hogy kedvenc tárgyam lett, ezután nem lett szükség senki segítségére és lány létemre - ez volt érettségin is a választott tárgyam - amiből sikeres érettségi vizsgát tettem Big Grin
A történelem volt akkoriban a mumus tárgyam. Tanulni kellett volna, de nem volt időm rá. 18 évesen dolgozni, udvaroltatni, túlórázni, a tanulás már alig fért bele a programjaimba. Reál beállítottságú vagyok inkább. A történelem tanárom - aki jópofa, de nem fiatal - ő is szerette volna kihasználni azt, hogy nem vagyok teljesen toppon a tantárggyal. Kikezdett ő is velem, alig bírtam levakarni. Jött a vizsga, tudtam hogy baj lesz, mivel nem adtam meg magam Big Grin A tétel sem volt túl szerencsés! Akkor 5 diák ült és dolgozta ki a tételét, (nem érettségi, csak év végi vizsga) én pedig a tanári asztalnál nyökögtem a tételemet. Erre a vén kandúr rátette a kezét a combomra. Engedtem! Többet nem tett, csak rajtahagyta én pedig hagytam! Gömbölyödött az osztályzat Big Grin Kicsit szégyenkezve, de örülve, hogy nem húztak meg, mentem ki a teremből. Utána megbeszéltük a lányokkal - és szinte mindenkivel ezt csinálta! Neki kellett volna szégyellni magát, hogy kihasználta a helyzetét! Nekem pedig van érettségim! Bánja kánya, nem ettől lett gyerekem!
Angel!
egyetértek,valóban nem lehetett direkt az ami akkor történt az ismerősöddel.4 évnyi kemény munkát senki nem dob fel egy poén kedvéért.
én is leblokkoltam,bár végül jól sült elSmile
angol érettségin az extrém háziállatok tételt húztam,és nem tudtam megszólalni....vártam,vártam...erre kinyögtem h aranyhalTongue
égő volt,de a vizsgaelnök csak mosolygott,azt hitte viccelekTongue
aztán az angol szituációm sikerült és a vizsga végén még meg is dicsért a "poénomért",mert kicsit felráztaSmile
végül 4es lett az angol érettségimSmile
Extrém háziállatok??? A giliszta belefér ebbe a kategóriába? Csótány?
A csótány elég extrémBig Grin Még háziállatnak isBig Grin
Referencia URL-ek