Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Terminátor I.-II.-III.
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Fogtam ma reggel,és az összes részt megnéztem. Nekem bejött.
Az elso még mindig jó volt,annak elenére,hogy már láttam,és régi film.
A második része is jó volt. 2 és fél órás volt,és nem volt unalmas se. Mikor elkezdtem nézni,meglepodtem,hogy mennyi új elem bekerült az elso részhez. Ez értheto is,hiszen fejlödött a filmipar is,és sokkal több,jobb effektet is betudtak rakni.
A harmadik része is jó volt,csak szerintem túl rövid volt. Ha kicsit még rágyúrtak volna,akkor még jobb lett volna. De ennek ellenére jó volt. Volt benne izgalom,és a lezárása is jó volt.
Elvileg majd 2008-ban jön az újabb része. Hát arra azért kiváncsi leszek.Smile
@atomjani: Én eddig csak a 3. részt láttam, de az is boven elég volt nekem. Smile Nem tudom, hogyan volt türelmed végigülni mind a 3 részt. 8)
Ne mond már,hogy ilyen unalmas volt. Hidd el, a többi része jobb volt. Wink És sokkal jobb,mint a gyqrqk ura,ahol egy nap kell,mire mindent végignézel. Big Grin
Mindegyik részt kb 5ször láttam és lesz a moziban a 4.nemsokára

hm de miért nincs Doctor Houseosss-szoba?Big Grin
MErt még nem készítettél.Big Grin
Kiváncsi leszek arra a részre.
Szerintem is jók ezek a filmek,de én olvastam könyvben is,és ott sokkal jobb a történet,és ha igy nézzük akkor a filmb?l nagyon sok mindem ki maradt,nem tudtam le rakni a könyvet annyIra jó volt.:eye:
Referencia URL-ek