Itt leírhatja mindenki,ki mit látott utóljára.
Kezdem én: Széf (ebből is sokat lehet tanulni), majd Barátok közt (most nézem, megszokásból, mert ez meg Jóban-rosszban az a két sorozat, amit ha egy mód van rá, megnézek).
A Jóban-rosszban-t én is megnézem mindig, sőt most már a gyermekeimet is érdekli. Tiszta Amerika lett. Ezenkívül még a Barátok közt, amit nagyon szeretek.
Most a gyermekeim nézik a Balázs show-t. Sokan nem szeretik, nekem tetszik.
Tetszik, mert mégiscsak rólunk emberekről van szó.
Én már nem is tudom hogy mit néztem utoljára.

A Vissza a jövőbe 3 részét, aminek volt egy része, ami most is itt van bennem. Az, hogy a sorsunkat mi határozzuk meg, amivel nagyon is egyetértek. Mi felelünk a sorsunkért, nem pedig valami más vagy valaki más.
Én tegnap este a tv2 TXT-jén aludtam el.
Ott is szoktál chatelni? Minő véletlen! Én is! Bár én jobbára csak olvasom! Ahhoz drága az ő emelt díjas SMS- rendszerük, hogy ott chateljek. Akkor inkább felmászok a legnagyobb magyar chatoldalra. Bár ott sok az aberrált,de tudok azért szelektálni,és vannak ott normális emberek is. Mégha néha úgy is tűnik számomra,hogy azon a weboldalon a normálisak vannak kisebbségben.
Brigit Jones- a TV2-n. Ezt biztos rosszul írtam. Legalább röhögtök egy jót, akárcsak én a filmen. Nagyon tetszett, nagyon jól játssza a szerepét.

Dehogy chatelek ott, abból már 4 éve kinőttem. Különben is, inkább én chat-buliba járós voltam.
Csak néha olvasom, és akkor könnyebben alszom el.
De ez nem emelt díjas, sőt a pannonosoknak ingyenes.
Megnéztem a TV ügyvédjét,most meg jön a kékfény.(m1)
Te aztán érdekes müsorokat nézel.

A TV ügyvédje valóban jó. Néha én is néztem.
JOban rosszbant

én is

Step up-ot youtubon