Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Miért érdemes VIP tagnak lenni?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Nemrég írtam hogy kik azok a VIP tagok és hogy kik lehetnek. Most leírom azt is, hogy miért érdemes VIP tagnak lenni.
Először is a VIP tagok olyan rangot kapnak, amit kevesek kapnak. Ezáltal elismertek lesznek és a Kiemelt tagok listájánál is szerepelnek.
Másodszor ők még inkább beleszólhatnak a fórum fejlődésébe és fejlesztésébe, amit egy mások számára nem látható fórum biztosít.
Harmadszor évi 3 ezer forintért saját weboldalt készítünk számára, amit saját céljaira használhat. Lehet hogy már előre kifejlesztett rendszert kapnak, de segítünk saját ízlése szerint testre szabni. A hangsúly itt azon van, hogy hihetetlen olcsón lesz weboldala, amiben egyedi domain címet is magába foglalja.
Mivel a VIP tag sokat tett a fórumért és a közösségért, ezért ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk a fórumon keresztül, ami a levelezést is magába foglalja.

Most lehet hogy néhányan azt kérdezik, hogy most bevertem véletlenül a fejem vagy túlságosan jó napom volt e ma, hogy ilyen dolgokat ajánlok. Mindkettőre a válaszom nem. Én nem árulok zsákba macskát. Aki valóban tesz a közösségért, az emberekért vagy a fórumért, azt mindenképp jutalmazzuk. És ez még semmi. Folyamatosan azon vagyunk, hogy kitaláljunk plusz dolgokat, ami még inkább a VIP tagok számára fog járni.
Más oldal ellentéttétjével itt senki sem fog az eddigi szolgáltatások terén hiányt érezni, nem célunk az, hogy korlátozzunk bárkit is. Viszont célunk jutalmazni mindenkit, aki a fórumért és a közösségünkért tesz bármit is, amivel jobb lesz.
Referencia URL-ek