Fórumvilág közösség

Teljes verzió: Termékek,melyekkel segíthetünk
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Vannak termékek,amely megvásárlása esetén pénzzel is hozzájárulhatunk,hogy azokon segítsünk,akik rászorulnak.
A SIÓ néhány terméke is ilyen,ahol van rajta ilyen emblémája is.
Hát én olyan segítséget tudnék ami hatásos lehet a rák ellen,de a betegnek kell megvásárolni!Flavin a neve és több környezetemben él? embernek is segített!!!!Lehet egészséges embereknek is szedni...ha érdekel írok még róla!Smile
Igen manapság szerencsére egyre több ilyen terméketlehet látni aminek a megvásárlása esetén segíthetünk tényleg rászoruló embereket, és ennek én szívből örülök.
Az AVON-nak is vannak termékei, amelyek a rák elleni védelemhez, a nők védelméért - nyújtanak segítséget anyagiakkal.
Karperec, nyaklánc, kitűző és sok más termék. Én is viselem a nyakláncukat.
Igen,vannak termékek,melyekből venni szoktam,ha lehetőségem nyilik rá. De nemrég voltam Láthatatlan kiállitáson Bp.-en.Itt érzékelhettem,milyen is vaknak lenni.Mellbecsapó élmény volt.Tanulságos,nézzétek meg!DE. Nemcsak másként nézem ezeket az embereket,hanem úgy éreztem segitenem kell nekik. Van egy kezdeményezés."Szabad szerda". Itt mindenki felajálhatja segitségét. Ez nem pénzbeli,hanem cselekedet. PL,Vásárlás,takaritás, fodrászat ,kiséret,stb.
Próbáljátok ki,segitsetek,jó érzés!!!
Nagyon tetszik ez a "szabad szerda" kezdeményezés lehet többet tudni róla és ez már régi kezdeményezés vagy új?
Egy 9 éves fiú az egekben lenne a boldogságtól ha valakinek lenne felesleges LEGO-ja. Amit én pici pénzért megvásárolhatnék nekiSmile
Nagyon köszönném ha segítenétekSmile
Referencia URL-ek