Volt szerencsém végignézni. Voltak benne jó jelenetek.
Kinek melyik része tetszett leginkább és miért? És melyik h?s tetszett a legjobban benne?
Ez a kedvenc sci-fi sorozatom. A régi részek közül az 5. A Birodalom Visszavág volt a legjobb. Az újak közül pedig a 3. Jól kidolgozták azt a részt.
Kedvenc szerepl?m....talán Obi Wan.
A filmet jobban szeretem mint az animációt.
Én is jobban szeretem. De a filmekkel több munka is van.
Egyébként a 3. része nekem is nagyon tetszett. Örültem volna hogyha a régieket is feldolgozzák.
Én is láttam minden részt a régieket és az ujjabb részeket is,és a legjobban a Birodalom Vissza vág tetszet,még pedig azért,mert olyan technikával van megcsinálva,hogy még a mai napig is meg állja a helyét a a hasonló jellegü filmek között.8)
Nekem a régi hármas tetszett a legjobban, és a mai napig ez az egyetlen sci-fi, amit bármikor meg tudok nézni.

Tudom, hogy nem a filmes témához tartozik, de esetleg valaki olvasta valamelyik részt könyben?
Nekem is a régi 3 rész tetszett,s nem másért,mert akkor ez teljesen új dolog volt,óriási újÍtásokkal-ma már viccesnek tűnő egy-két jelmez- stb-vel .Emlékeztek,minden pasi az arany bikinis Leila hercegnőért volt oda,a nők meg vagy a Solo vagy a Luke-ért

Az új részek közül csak a fogatverseny tetszett,ma már nem volt olyan átütő,mint régen,nem volt újdonság.Ma valószÍnű már nem lenne akkora siker,ha most csinálnák,vagy max.transformers szinten,gyerekeknek.