Van aki jól játszik,van aki nem. Szerintem pl Eddy Murphy a jó színészek közé tartozott. Te kit vennél még ide? És ha voltak jelenetek,amik megragadott téged,akkor mik voltak azok?
Véleményem szerint Robert Englund az egyik legjobb színész. Ha nem lenne ismer?s a neve ? Freddy Krueger a Rémálom az Elm utcában c. filmsorozatban.
Freddynek jó volt de azon kívül talán 2filmben ha láttam,úgyhogy nem tudom:)Nekem a nagyok

a kedvenceim:Robert de Niro,Al Pacino,Val Kilmer,a fiatalabbak közül pedig, s nem azért mert meghalt,de imádtam a Heath Ledgert, és aki a Bourne trilógiában játszik s sose jut eszembe a neve

)
És Arnold Schwarnegger?

Húha, régen nagy szerelmem volt Johnny Depp, szeretem még Anthony Hopkins, Gerard Depardieu, Jean Reno, Juliette Binoche játékát. Meg vannak egy filmes kedvenceim is...
Jean Reno tényleg jó színész. A wasabi című filmben is jól alakított.

Nekem a Leon, a profiban tetszett a legjobban. Abban Natalie Portman alakítása is tetszett.
dicaprio (véres gyémánt, stb) brad pitt (blöff, harcosok klubja...) edward norton (legbelső félelem) matt damon (good will hunting). ezek olyan szépfiúk, akik még játszani is tudnak.
nők: meryl streep.
Nicolas cage, neki nagyon jó filmjei vannak.
Csányi Sándort,Gesztesi Károly, Reviczki Gábor na ezek tutik nekem.
(2009-01-12 15:15 PM)yoo Írta: [ -> ]Nekem a nagyok
a kedvenceim:Robert de Niro,Al Pacino,Val Kilmer
Látom láttad a Szemtől szemben-t...